Åh? Mat? … Jaa! MAT!

Här gäller det att snabba sig, bordsskick hinns inte med idag!

Här gäller det att snabba sig, nåt bordsskick hinns inte med idag!

Arton dagar gamla: idag fick Leas valpar smaka fast föda för första gången. Bara en smakportion förstås, precis som man ger till spädbarn. En och en fick de en liten klick valpfoder ur Annelis hand. Bara litet. Men gissa om det smakade GOTT!

Den mest försigkomne i kullen var däremot inte nöjd med storleken på sin smakportion, så medan Anneli var upptagen med att mata hans syskon smög han sig fram (nåja, kravlade, så snabbt han kunde), lade sig i fatet och tog med stor iver för sig på egen hand. Ååå, så gott det var! Det är bra att ha litet framåtanda!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *