Välkommen till vår nya webbplats!

Nybadad!

Vanudå! Börja om? Jag hade ju precis hittat ett bra dike!
Måste jag duscha nu?

Kennel Tomthults webbsajt startar om!

Fanfar!

Efter sex år är det dags att kliva upp ur gyttjan i den gamla sajten och börja om i  en ny sajt, med litet fräschare teknik och fräschare utseende (och som dessutom funkar i alla webbläsare, inte bara Internet Explorer).

Men det är bara sajten som är ändrad: Kennel Tomthult är fortfarande den lilla kenneln på prärien (utanför Sunne) som föder upp glada, friska, och energiska hundar av världens mest älskade ras: Golden retriever!

Jag som har haft roligt när jag gjort om sajten, och som har roligt varje dag med min Tomthultare, säger

Välkommen in och ta över!

till Anneli,

och för alla er andra, trogna besökare, valpköpare, hundälskare, träningspartners, fodervärdar, goda vänner, grannar, uppfödarpartners, slösurfare, pc-reparatörer och alla ni andra, önskar jag att ni skall tycka om det nya utseendet.

Välkommen! Hoppas du hittar hit fler gånger!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Välkommen till vår nya webbplats!

  1. Vilken jättesnygg sida Tomthultarna har fått…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *